Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vit lögn

"Moder, varför gråter du?"

"Käre barn, det gör jag icke. Jag skar bara lök till middagen"










Fri vers (Fri form) av Dark Rose Poem
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-14 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark Rose Poem
Dark Rose Poem