Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedkortad version.


Hur definerar man ondska?

Vad är ondska?
Är det Lucifer själv?
Han som brukade vara god.

Den fallna ängeln
Vad gjorde dig till det du är idag?
Vad förändrade dig?

Tabula rasa,
så blev du formad,
försvarslös mot omvärlden.

Eller är ondska bara ett begrepp,
samhället har skapat,
för att forma själlösa slavar.




Fri vers (Fri form) av Dark Rose Poem
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-14 14:22



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ondska är allt som raserar, förstör, dödar och skapar kaos
2016-09-16

  aol
Javisst är den skapad av människor liksom girighet skam och skuld, och Gud som är alltet kliver vi alla en gång in i och blir ett i en kärlek utan gräns.
2016-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Hans uppror mot Gud gjorde honom till den han är i dag.
Det finns ingen anledning att försvara honom.
Han föll på eget grepp.
Jag tror på Jesus och är ingen själlös slav. Snarare var jag en INNAN jag kom till tro. En zombie som slaviskt rapade upp Darwins lögner.
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Dark Rose Poem
Dark Rose Poem