Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att räcka till



Jag räcker aldrig till,


hur många gånger jag än delar mig,

hur många uppoffringar jag än gör,

hur många löften jag än bryter,

är det aldrig tillräckligt.





Inte för mig själv,

och inte för någon annan.




Fri vers (Fri form) av Dark Rose Poem
Läst 621 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-14 16:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Snyggt frammanat med en säker ton!
2016-10-31

  Nils-Robert
En dikt som speglar livets kompromisser, förväntningar och krav. Bra skrivet
2016-09-16

  ULJO
En synnerligen vanlig föreställning om livet. Bra gestaltat
2016-09-15

  aol
Den känslan gnager många , bra fångat.
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Dark Rose Poem
Dark Rose Poem