Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vegetarian i sinne

Människor,
böjda över vad som snart ska förtäras



det är inte mat,
de är döda och själlösa



och jag pratar inte om djuren.




Fri vers (Fri form) av Dark Rose Poem
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-12 22:04



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dubbelbottnad dikt. Bra formulerat.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Dark Rose Poem
Dark Rose Poem