Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När själslig smärta är så stor att man inte längre kan andas mellan tåren... då behöver jag paus. Bara så där upp o ner!


Va, Paus - vad

 

Paus är något som krävs när livet slutat ge mig andrum
när mina tankar slagit sista vingslag och hjärtat slutat banka

Paus
är mellanrummen mellan galenskapen och andliga smärta.

Livet består av pauser
reflektioner
och
tystnad

det är då jag kan se på dig med nya ögon
lyssna på stumma röster med inre öron
läsa det som inte skrivs

Paus
när sorgen känns som ilska
och tårar smakar sötma

paus
för att stoppa vansinnet från att driva mig till något jag aldrig kan ångra


Jag behöver paus - från mig själv
från världen
från dig
från allt

en stund...

 




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-15 16:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra och starkt framfört!
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa