Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


dessa tider

det är i dessa utvalda tider
som himlen lutar sig in
genom fönstren

skärskådar mina tankar
och mitt väsen
klarnar min blick

det är i dessa tider
jag andas lavendelblått
och sträcker mig längre
än jag brukar

och ser
över livskanten




Fri vers av kanelen
Läst 2597 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-04-17 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen