Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min mormor - som finns i en annan värld


sinnesblomma

bortom tidsfårors
svunna stråk

där bottnar hon
där flyter hon

i mina minnens rosengångar
känns doften
kindens silke
andetagen

spåren i mitt väsen
rymmer hela hon

-mormor
här finns du




Fri vers av kanelen
Läst 605 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-11 18:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Svår att inte ta till sej. Skitfin.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen