Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motljus


blad som bländar
ett öga sluter
mjukt kring skarvar
och nariga sår

bläddrar
bland dagrar
men går mot grått
svårsått är ljuset i år

strimmor som skär
genom mörkervalv
lever levande liv
som lyser




Fri vers av kanelen
Läst 440 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-30 21:55



Bookmark and Share


  kath
... naturen som symbol för vårt innersta .. här blir det så vackert skört och tydligt ... "svårsått är ljuset i år" ... de orden griper mig särskilt i din vackra dikt ..tack!

Kath
2010-10-12

    ej medlem längre
Bländande vackert om motljus.
2009-10-31

  Lena Krantz VIP
Snyggt....

Ja du nu kommer hösten och allt det grå...

trist men det är ju så det är
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen