Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Men lika starkt ändå



föll likt inget
och allt
hade hänt


likt vinternatt
och sommarkväll

aldrig skall
mötas

kysste solnedgången
aldrig riktigt havet




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-16 08:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bild och poesi i samklang, kreativt skapat !
2015-06-24

    ej medlem längre
Som läsare så åker jag in i djupet, av ord och bild, fint skrivet.
2015-06-17

    Dan Myrbeck
Fin och annorlunda.
2015-06-16

  Lars Hedlin
Starka känslor ...Läntan och att inte nå riktigt ända fram tolkar jag det som..kram <3
2015-06-16

    ej medlem längre
Känner av ordens skönhet och vemod.
2015-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!

2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell