Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan - haiku

 

Rakt ställdes frågan

ingen fångade upp den

djupt hål i marken




Bunden vers (Haiku) av Lärling
Läst 415 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-16 18:21



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Humor och allvar på tre rader.
2015-06-20

    ej medlem längre
Precis så, går tankarna ibland, snyggt fångat.
2015-06-17

  Bo Himmelsbåge
Så sant...! Frågor av vikt, som inte får något svar, kan ge djupa hål...
som det kan ta år att reparera... om någonsin...!
Fin o tankeväckande haiku!
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling