Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpfötter

Mina blödande korpfötter,
trevar över hjärtskärvorna,
Trampar ner dem
i den vita sanden på din grav

Jag var din Minotaur
Nu tillber jag Baal,
ber honom att ta mig tillbaka
och fördöma dig till

Ensamhet
Schizofreni
Ångest

Jag lägger härmed en förbannelse över dig:
Pasiphaë
Mirgajna
Adrammelek
Må allt hat i mitt hjärta överföras till dig.

Jag spyr becksvart bläck
över det rena, oförstörda
Jag hoppas på katarsis
Men det är mer som att
jag förvandlas i fullmånen

För det är inte mänskligt
att vilja nån så illa
som jag vill dig.




Fri vers av MGisby
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-17 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MGisby