Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgie i en docka

Hon har blå-blommig blus och en skotskrutig kjol
Hennes händer är avhuggna och skallen spräckt
Kanten på vänstra ögat saknar fäste, och
man ser ner till hennes ryggrad av bomull.
Tillhörde någon en gång, ett barn
som älskade henne över allt annat

Hennes innandöme, nu infekterat
av en skalbaggskoloni
Svarta, pansarbeklädda, med små taggiga armar
och taggiga antenner som knullar varandra
med sina svarta, pansarbeklädda, taggiga kukar.

Jag lyfter upp henne i skon
Tusenfotingar och kackerlackor kommer krypandes
under kjolen nerför hennes innanlår
Tagna på bar gärning.

Ser på henne,
med sorg och skräck
och förtjust fascination
Hennes öppna porslinsögon verkar titta tillbaka
Eller rätt igenom hålen de tuggat
I mitt hjärta och jeans

Nu klättrar krypen runt i högar,
Myllrar över varandra i hennes skalle
Ser ingen skillnad på kackerlacka, tusenfoting eller skalbagge
Spindel, myra, daggmask.
Alla är välkomna i deras avskyvärda orgie.
De knullar, de äter på varandra ibland.
De plaskar runt i varandras bajs.
En silverfisk snor in sig i spindelnät som latex
och det känns skönt när hästflugan nafsar på väven med sin sugpropp
En svullen fästing, mätt på mens.
En mygga sodomiserar en slända med sin snabel.
Alla är välkomna.

De klättrar på varandras ryggar,
knullar och lägger ägg som så småningom kläcks
med nya knullande små skalbaggar och binyfikna getingar.
Och det tar aldrig slut.




Fri vers av MGisby
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-17 22:22



Bookmark and Share


    MGisby
Man kan aldrig ha för mycket svart. Svart passar till allt.
2015-07-06

  gunnnar nylund VIP
Usch ja... det blir nästan för mycket av
svart poesi i detta!!
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

MGisby