Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråskalan


Gråskalan
mellan asfalt och betong
hoppar en kaja




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-18 00:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint med rörelsen som livar upp det grå
2015-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Ser bilder för min inre syn!
Bra.
2015-06-18

  Cathrin M
Vacker kommentar till årets sommar så här långt.
2015-06-18

  Anna H
Den här gillar jag. Fint med de gråa nyanserna och det lilla livet som hoppar mellan det ena och det andra döda och grå.
2015-06-18

  Onomatoprofet VIP
det måste vara grått det finns flest nyanser av :)
2015-06-18

  Gunnel Eriksson VIP
Orden skapar en tydlig bild.
Bra haiku.
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP