Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När grått bläck torkat, står allt skrivet i svart.


50 nyanser av midsommargrått

Snälla
snälla
snälla

bara lite till

låt inte aftonen

ta slut.


Kåta
fingertoppar
fryser
efter
nakendopp
i havet
under månens
erotiska
sken.


Sakta
smeks
kroppar
varmare
genom
kärleksfull
beröring
blandat
med aftonens
dofter
av lövad
dans.


"Du får
göra vad
du vill
med mig
ikväll."

Midsommarnatten
står nu
vidöppet
pulserande 
med nya
våta
drömmar.


Smaken
av jordgubbar
och bubbel
sitter kvar
i kyssar
när
kroppar 
möts
och
blir
till ett.


Men

anspråkslöst
naket
smyger sig
kylan

hur man än
försöker klä
sig
i den regniga
och grå
midsommarnatten.


Snälla
snälla
snälla

slå mig inte

hårt

i ansiktet.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-18 12:17



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En ovanlig, men häftig beskrivning av en kall, våt o kåt midsommarafton... Gillas starkt o ger mersmak...!
2015-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket känslor...tänkvärt...
2015-06-18

    ej medlem längre
Bra (be)skrivet !
Gillar, tummen upp !
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP