Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger sin längtan an

 

Nu skramlar natten

sina tomma timmar                  

i balans ligger vågorna

 

öppnad är himlen

för den som är redo

att ta jorden i bruk

 

vis är den i stunden

som kan hämta sin kraft

ur hjärtats sista slag

 

tanken spänner sin båge

och lägger sin längtan an.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-18 20:36



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
En välskapt dikt... Dina ord berör. :)
2015-06-18

    ej medlem längre
Så vacker är din poesi
2015-06-18

  Daniela I
Så fin!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP