Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"du är så på"

Jag har accepterat alla speglar nu
men jag tycker inte om mig ännu
inte som jag tycker om dig, du

det elakaste svaret jag någonsin fått
värre än alla låtsas "förlåt"
värre än alla "jag hatar dig som full"
värre än alla "jag hatar mig som nykter"

och nu låtsas jag igen
byter profilbild
vill inte ens ha en bild
hatar ju fortfarande alla vindar som blåst emot min kind
hatar ju fortfarnade att jag aldrig var din




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-18 22:42



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Åh! Du skriver så starkt!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans