Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jonas och Tim i Avatar


Avatar


Fick höra talas om
att
Jonas
och
Tim
skulle besöka oss,
på midsommarafton

Efter deras USA turné.

Det vill se mitt gitarrum.

Den som alla snackar om.

Rummet där all tid stannar.

Men där minna drömmar bor fortfarande bor kvar

De gjorde något fantastiskt på sista resan.

Och de gjorde något jag alltid drömde om.

Detroit.

Baltimore.

och typ 10 städer till i staterna.

Och spelat och festat med vansinniga band,
som jag inte nämner.

Och nu skall de vidare till Tjeckien.

Masters of rock.

Och de spelade med Sabaton i Norge.

Men de väljer märkligt nog att komma till mig,
och till mitt gitarrrum på midsommarafton.

Jag undrar varför?

Svaret var.

”Du är en riktigt go gubbe!”

”Som vet vad det handlar om!

Jag,

Tim,

och Jonas,

kommer att vrida upp knapparna till 11.

Och blåsa ut skiten ur livet,
och alla gitarrer,
och alla förstärkare jag har.

Grannarna kommer att hata mig.

Dock.

Är jag oerhört hedrad.

Över att dessa.

Fantastiska musiker vill hjälpa mig med.

Att,
göra,
mina,

grannar pissed off.

Hedrad!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-06-18 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP