Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Ensamheten





jag både
skyr

och söker
den

lika intensivt

nästan hela
tiden


ensamheten




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 258 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-20 15:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA den kan vara sorgsen och den kan vara kärleksfull samtidigt :) kram<3
2015-06-22

  Heikki Hellman
Bra konstaterat, Jag underskriver fullt Zavannas åsikt. Ensamheten blir störande och smärtsam då man är ensamhetens fånge. Det sker ofta i ålderdom!
2015-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Känns igen! Man både vill och inte vill ha den.
2015-06-20

    ej medlem längre
Ibland är ensamheten vår vän...ibland vår fiende...känns igen.
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Det här känner jag igen!
Vill, vill inte.
Bra skrivet.
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell