Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fått rapport från soliga Svalbard)


Ejdrar


Häckande ejdrar
skallen från slädhundshägnet
skrämmer fjällräven




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-22 00:18



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Håller mä
2015-06-22

  Gunnel Eriksson VIP
Rekord i ä-ljud vilket ger
haikun en speciell karaktär.
Bra haiku.
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP