Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver och skriver utan att det rimma väl

Jag skriver alltid om jag
Jag skriver alltid om sprit och knark
Jag skriver alltid poesi som ett barn definierat den
Jag skriver alltid poesi som tror den må rimma
Jag skriver alltid om min identiska småtimma

Jag skojade nu
Jag skriver pretentioner, mamma Mu!


Jag skriver aldrig något




Bunden vers (Annat versmått) av Bo H Bazooka
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-22 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka