Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid strandens karga leende

 

I drömtidig natt

i det oförutsedda

där vägen inte leder

där inga spårvagnar

hittar hem

där

hämtar du stundens ljus

där

får du mig redo

att möta dig

och din kärlek

vid strandens karga leende.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-23 20:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert...
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP