Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni

Jag låter mitt liv

blåsa iväg med vinden

till nya stränder

Segla

ensam

i stunden

med öppna armar

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-23 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en fin strof om att segla iväg. Och det var så fint återgivet
2015-06-27

  bittemi VIP
Livsbejakande öppenhet i din vackra text!
2015-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...att ta emot livet...
2015-06-24

  Ronny Berk
framtida vindar väl beskrivna; poesi med öppna armars tillgänglighet !
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP