Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 24 juni

I ofantlig mängd
illegalt invandrade

hermafroditer

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-24 09:41



Bookmark and Share


  Epione VIP
Jag tänker på de Japanska ostronen i havet. Haiku det kan du
2015-06-25

  Gunnel Eriksson VIP
Här i Hälsingland har vi inga ännu.
Jag gillar inte lupiner heller.
Bra haiku.
2015-06-25

  ULJO
Hu ja de kan förstöra en hel trädgård på nolltid.
2015-06-25

    ej medlem längre
Här känns uppgivenheten väl. Antar att du syftar på dessa seglivade bruna "Mördarsniglar"?
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER