Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som lågar i mig

 

Jag skrapar mina händer

fri från ovigd jord

håller molntunga tankar

borta från vittrande ord

 

jag är en älskande vind

märk hur jag betjusar dig

smek min panna ren och klar

och finn där kärleken

som lågar i mig.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-25 18:25



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fin!
2015-06-26

  prinscess VIP
vackert
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP