Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Binder in dig i mitt hjärta


Binder in dig
i hjärtats krans
finns ingen sans
kärlek på distans

längtande trånande
jag väntar
snart kommer du landa
jag i din famn hamna

nära så nära och tätt
av glädje en tårskvätt
lyckan är komplett
känns bara helt rätt





Bild lånad från Google




Fri vers av Nannie
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-26 00:28



Bookmark and Share


  Tigeröga
Snyggt
2015-08-03

  Lars Hedlin
Så härlig känsla! :) kram
2015-06-26

    ej medlem längre
Lustfylld längtan!
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie