Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ditt hjärta

Vägen från mitt hjärta
bars stilla fram
tvåsamhetens själar
gjorda för varann
vildrosdoft av dig
besegrar lust av mig
i vildaste magi
leder hjärtat där uti




Fri vers av Nannie
Läst 728 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-05-18 15:42



Bookmark and Share


  aol
Så sensuellt vackert skaldat
2016-11-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
goheligt fint
2016-08-19

  Quasimodo
En vacker sammanslutning av två själar i lust och kärlek!
2016-07-12

  Lars Hedlin
Sinnligt och ömt :)
2016-06-03

    ej medlem längre
Så vacker poesi.
Älskar dina dikter.
De är underbara:)<3
2016-05-28

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vackert skrivet!
Grattis till placeringen av din fina dikt!
2016-05-20

  louisegirl
Innerlig ömhet och kärlek...själsfränder <3
Vacker poesi!
2016-05-20

  Karina"Kia"
Nynnar lite på låten "Lyssna till ditt hjärta"
Närhet och va för varann...Funnit varann och den känslan Till ditt hjärta!

Du skriver känslan..helt underbart!

Stående applåd!
2016-05-20

  mollyp
Koncist vackert & orden genomborrar de inre
2016-05-19

  Bo Himmelsbåge
Vacker o sensuell dikt!
Fint!
2016-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2016-05-18

    ej medlem längre
Varje ord slår an en sträng..bildar
mycket vackra toner..så himla bra
skrivet!
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Otroligt vackert.. :)
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie