Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens högtid

Midsommar ljus grönaste grönska
kärlekens vattenkälla
törstar en önskan
allt flyter himmelskt blått
-min älskling vi mår så gott
solnedgång i väster
soluppgång i öster
glada skratt och mjuka röster
barfota i dagg med sommarkläder
kärlekens högtid i somrigt väder




Fri vers av Nannie
Läst 466 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-06-22 14:07



Bookmark and Share


  Zandor
längtar tillbaka...
2016-08-08

  aol
Så fint skaldat om midsommar dikten gav mej spring i benen,
2016-07-12

  mollyp
Lysande här och nu tid
2016-06-24

  Karina"Kia"
Amen...denna va ju så underbar..vilket flyrt i den..läckert som fabian

Du gav känslan Midsommartid..kanon!
2016-06-22

    ej medlem längre
Lekfulla och kärleksfulla rader. Ljuvt att läsa och ta in. Rytmiskt och som förenas i en helhet. Drömmande och skänker en meditativ känsla. Allt som allt jättefint diktat!
2016-06-22

  louisegirl
Underbar kärlek i midsommartid
2016-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbart, ja!
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie