Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stjärnorna lyser igen

Känner ännu''' helt klart
var ju underbart
men du är så
principkorrekt
vilket inte har nån större effekt
***
stjärnförmörkelse nu
varför hörs inte du
har tiden stannat
för mig
stjärnorna lyser för dig
***
så tyst i natten
kommer du ihåg alla skratten

bilder stannar kvar
själar väntar svar
***
och stjärnorna lyser igen






Fri vers av Nannie
Läst 460 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-16 13:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fint :)
2016-06-03

  louisegirl
Jättevackert poetat
2016-05-20

  Ninananonia VIP
Så berörande fin..
2016-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt vackert!
2016-05-16

  mike irow
vackert
lyrisk
poesi
längtan i förgångna "jag" i nuet
vem är du min kära
längtan ?havsbris?

och stjärnorna lyser igen
vackert!!!!!avlutning och hela dikt!!!!
2016-05-16

  mollyp
Vackert formulerat & lysande
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie