Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mm.. sant !!.med facit i hand..


Själsfränder


Din själ lämnar mig inte


vi hör ihop, alltid som vi kände och sa


vi ska varandra ha, det är gjort så


men kunde inte förstå, det då




Fri vers av Nannie
Läst 569 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-02-18 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint diktat nanne. man känner igen si.
2018-03-14

  louisegirl
Innerligt varmt och berörande <3
Jättefint!
2017-02-28

  P-E-H
Mycket fint diktat! Inrimmen förstärker känslan och berör.
2017-02-21

    ej medlem längre
Det är alltid lite knepigt att veta i början om man tillhör varann tills kärleken sätter fart. Kärleken växer sig allt starkare tills den tar form av ett evigt förbund mellan ett älskande par. Två är ett och nuet är evigt. Jag tycker att du gav form åt den tanken i den här vackra kärleksdikt till den du älskar.
2017-02-18

  mare VIP
Känner igen
så är det
själsfränder
sitter för
alltid kvar
dina ord
talar..

2017-02-18

    ej medlem längre
Bra dikt gillar den här
2017-02-18

  mollyp
Efteråt är allt så enkelt & Mycke bra rutet
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie