Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet



Snart dags att sanningen se

vad som håller på att ske

inte kan man blunda mera för de

***
Uppvaknande!!

***
innan allt har brunnit ner




Fri vers av Nannie
Läst 380 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-01-13 13:38



Bookmark and Share


  Verner Forsman
(Som det har sagts)
2017-02-18

  Verner Forsman
Enkelt men starkt
2017-02-18

    carinamnm
Sant.
2017-01-14

    jaybird
Insiktsfullt och väl valda ord, Nannie!
2017-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Det är inte försent, men det börjar bli bråttom!
Bra skrivet.
2017-01-13

  mollyp
Styrande gör eller förstår inget så länge det inte drabbar dom själva
så är sanningen & Bra!
2017-01-13

    Håkan B Andersson
sant...
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie