Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om aftonen

 

 

se nu kommer solen när kvällen randas 

den som vilat under molnen hela dagen

den som låtit vår sommarlängtan värka svår

och den som inte givit sig en chans att värma

då dagarna har kylts med regn och vind

men fram på aftonen då vill den stråla glatt

kanske för att få oss att hoppas - att nu äntligen...

 

(c)tk.

 

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 318 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-25 21:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ett gammalt talesätt säger att morgondagen är en skälm, men minsann om inte solen är det, den med!
2015-07-02

  Lars Hedlin
Så fint :) kram
2015-06-26

  Gunnel Eriksson VIP
Även här i Hälsingland har
vi kvällssol efter en mulen dag.
Natten är klar, solen skiner vid
femtiden på morgonen. Sedan åter-
kommer molnen. Du skildrar väder-
växlingarna fint i din dikt.
2015-06-26

    ej medlem längre
Kul att se dig här igen Thyra,sommaren kommer ,jag lovar:)
2015-06-26

  Johan Strömstedt
Befriande, fint
2015-06-25

  Carl Mikael Fäldt
Får nog säga detta är vackert!
2015-06-25

  Maj-Lis VIP
Ja kanske äntligen
2015-06-25

  Ronny Berk
sommarlängtan, ja !
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra