Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt universum

Livets resa
Universums plan
Du är en del av det
Du är en del av detta spel
Det är således mitt universum, det är således mitt skapande
Universum kan vara ett odjur, universum kan vara en skönhet
Det har iallafall sparat dig och mig
Så jag ska göra vad som helst för att få din livsresa att verka bättre




Fri vers av HonMedVingar
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-26 16:08



Bookmark and Share


    Dikterna
Bra! :)
2015-11-24

  Nannie
fint
2015-06-27

  Trädskugga
Tack för din konstnärliga penna!
2015-06-26

  Han i Hörnet
Ja det är ju så sant så...jäkla bra flyt i texterna....bra jobbat...
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

HonMedVingar
HonMedVingar