Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planen

Det är gnistan som är grunden till en låga som brinner.
Och det blåser hela tiden men var den omöjliga att släcka.

För jag vet, att du är precis som jag.
Att du har en plan.

Därför så delar jag mina tankar i ditt hav, och allt det jag vill att du ska ha.
Det är som ett stort skepp som håller allt det jag har gjort.

Vi var dem som höjde en röst och flög fram långt innan vi kunde gå.
Världen var menad för oss att få.

Så fortsätt flyg med mig och bygg något stort.
För storheten, det blir vi tillsammans.




Fri vers av HonMedVingar
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-08 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonMedVingar
HonMedVingar