Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagaget

Jag vet att du bär ett bagage
Du har varit med om mycket
Det är därför du är som du är

Jag gillar inte uttrycket
"Det som inte dödar dig gör dig starkare"
Det är inte min sanning

För det som inte dödar dig fucks you up mentally

Min sanning är
Den enda vägen ut är vägen igenom det du varit med om så länge.
Det gör dig starkare

Och att möta någon som
förstår även de smutsigaste hörnen av din förvirrade oorganiserade själ
Det finns inget bättre.

För det är där du äntligen kan lätta på bagaget
som har varit som en tung ryggsäck på din rygg.




Fri vers av HonMedVingar
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-28 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonMedVingar
HonMedVingar