Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

Jag vill sitta på ett tåg åkandes någonstans
Jag vill på resa
På äventyr
Jag får aldrig nog
Jag vill ha mer
Mina vingar vilar aldrig
Jag kan flyga vart jag vill. Men vart vill jag nu då exakt?
Jag kan ju. Jag har ju flugit överallt
Jag har ju varit på många ställen
Mina vingar bär mig ju vart jag än vill
De är duktiga på det
Men så tränger den där känslan på igen. Ensamheten.
Och så tänker jag tankar som
"Jag är väl ingen speciell för dig, jag är väl bara en av många andra"
Jag är ju inte ensam. Det vet jag. Långt ifrån
Men den kommer ibland
Och mina vingar tappar kraft för en stund
Men inte helt för det låter jag dem inte göra
Jag är ju faktiskt hon med vingar. Inte utan
Och efter en stund börjar jag flaxa igen
Och helt plötsligt så dyker något fint upp
Något jag kan sätta som tanke och sova med i famnen eller runt halsen
Så jag kommer fortsätta flaxa
Jag kommer fortsätta flyga
Även fast känslan tränger på ibland
För det är där uppe magin finns
Det är då jag hittar förnuftet
Det är då jag hittar vart jag vill
Det är där det händer
Det är där jag vill vara
Följ med om du vill




Fri vers av HonMedVingar
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-26 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonMedVingar
HonMedVingar