Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän värd att dö för

Vattnet
är kallt.
Simmar ändå.
Det fungerar
ett tag.
Kylan vinner.
För långt
från stranden.
Kramp i benet.
Vill inte
skrika.
Väljer att sjunka.
Det är inte
så illa.
Det är värre.
Når ytan
igen.
Lyckas flyta.
Någon
ser mig.
En vän att dö för.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-28 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vänner, ja. Detta var en bra scen.
2015-06-29

    ej medlem längre
Oj, vad dina ord griper tag om hjärtat.
2015-06-29

  i af apa
så otroligt
skickligt skrivet!!

snyggt &
allvarligt...

2015-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt med sådan vänskap...
2015-06-29

  Anya VIP
Vilket drama...spänning. Känner att texten är dubbeltydig. Kan handla om att drunkna på flera sätt. Starkt!
2015-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, en vän som kan dra en i land, är värd allt. Mycket bra och tänkvärt skrivet!
2015-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text som väcker tankar och känslor.
Bra skrivet.


2015-06-29

  Den lilla tänkande
Gillar formen och dina ordval. :) snyggt!
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP