Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen Idag

Varf ör befolkas dessa fyra bänkar
Vid Sjön så sällan?
För mig är dom liksom länkar
genom årens lopp Sjön närapå källan


Den fina lilla Sjön jag besprungit
Och gått runtna badat i och besjungit
Där jag skrattat och gråtit
Åkt skidor och skridskor vackra flickor beskådit

Nästan alla på gångstigen mot Viken är Damer
Damer m,ed barn kanske två Damer
med härligt gungande rumpor
Med barnbidrag och vårdnadsbidrag
-gulliga moderliga stumpor
Och utan såna dära jäklans rödstrumpor

Gulliga blomstrande tjejor i lag
Med flödande kvinnliga behag
Leijoninnor som är hemma med sina barn till fem
KD hjälpte till - till glädje för dessa hem

Mitt Vp är inte bäst på allt - stöder även PRIDEs förfall
Den dekadensen är symtom på västvärldens begynnande fall




Bunden vers av claes fredelius
Läst 327 gånger
Publicerad 2015-06-29 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius