Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ekande frågor


Var finns din respekt
för värdet i mig
när jag möter dig?

Var finns den nåd
som ger den rädda frid?

Var finns all hjärtlighet
som smälter is
och gör den svage vis?

Var finns den omsorg
som bereder en ny tid?




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 415 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-30 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Många viktiga frågor du lyfter fram, min vän!
2015-08-02

  Niclas Petersson VIP
Livsviktiga frågor.
Gillar.
2015-07-01

    ej medlem längre
Tänker att detta är frågor på vilka man ska fortsätta söka svar.
2015-07-01

  Grubbelmia
Tänkvärd och välformulerad text. Tack! Grubblar vidare på orden "Var finns den nåd - som ger den rädda frid?"...

2015-07-01

  Gunnel Eriksson VIP
Första radens frågor ger eko.
Bra komponerat.
2015-07-01

  aol
Verkligen en betänkansvärda skrift att ta till sej,
2015-06-30

    ej medlem längre
Ord med Resonans i denna undran
2015-06-30

  Maj-Lis VIP
En undran som är berättigad
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*