Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaknar av solens strålar


Sommarkänsla

Vaknar svettig, sparkar av mig täcket
tar en dusch eller vänder på mig
och somnar
Vaknar av solens strålar
som letar sig in genom persiennen
duschar, klär på mig och äter yoghurt
Går ut till grönskan utanför
och förnimmer en härlig sommarkänsla




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 165 gånger
Publicerad 2015-06-30 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa