Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så här kan det kanske va



man ger
för att slippa känna ensamhet

man tror man har
så länge man kan ge

när folk dör
känner man sin tomhet

man lär sig hata döden
den jävla sanningssägaren

om detta
ska vi naturligtvis inte tala




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-01 11:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra.
2015-07-01

  Minkki VIP
kanske det och kanske inte, för du talar ju ;)
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP