Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet :)

Vissa dagar går vi i samma spår
vissa spår följer vi under flera år
Vissa människor finns kvar i våra liv
andra lämnade vi bakom oss med stora kliv

Vissa solstrålar fyller oss med gyllene hopp
andra strålar får oss nästan att ge upp
Men någonstans finns den där extra kraften
Som Dunderhonung och Bumbibärssaften

Även om det är en plats djupt inom
som ropar: Du klarar det - Skynda kom!
Så greppar vi efter något konkret
och i värsta fall ett orakel eller en profet

Att mista kontrollen kan verka skrämmande
Att gå på vatten kan kännas främmande
men precis i denna upplevda sårbarhet
finns en bestående inre frihet

Så strunta i orakler, profeter och andra
Det är du som ska leva, glädjas och vandra
tillsammans med dina käraste finaste vänner
familj, älskade och dem du ännu inte känner

:)




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-01 16:11



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint, varmt livsbejakande och hoppfullt !
2015-07-02

    ej medlem längre
Dina rader skulle alla läsa
Kram ...
2015-07-01

  Maj-Lis VIP
Vackert...fina tankar
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*