Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delirium

spill ditt blod på mig
för jag vill inte vara själv ikväll

hela solen i famnen
månen i handen

världen springer iväg ifrån mig
hör någon därinne säga
"jag tillhör inte någon bara mig"

spelar ett spel jag inte riktigt är beredd på
Marina Abramovic´, gör vad du vill med mig

blodnätverk sprider sig på tyget som täcker hjärtat
fastän jag lindat in hela skiten med papper
det kunde aldrig sluta blöda
hamnade på marken
svart i mina ögon




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-01 22:28



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
https://www.youtube.com/watch?v=CAID_2iKO5Y

appåder!!
hoppas du gillar videon...

KB

2015-07-02

    Lars Gullberg


Såg din vackra pseudonym

läste dina starka rader

ödesmättat tomt svart och rått så som jag tycker poesi ska läsas enligt min smak

applåder
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans