Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittat denna på Google


Blunda och njut av livets sötma!

Idag är det en speciell dag ,
som jag ska ta med mig i mitt inre skåp.

Det kommer att fyllas av alla slags
smakupplevelser som landar i din gom.

Blundar och njuter
känner dess sötma utav vanilj och hallon.

Aromen av gudadrycken som får ditt sinne
att vakna ur din slummer.
Kan inte låta bli att sniffa i luften medans
ångorna hänger kvar.

Iakttar min goa syster framför mig
som njuter av en fyllig chokladpralin .
Ser hennes leende när hon smackar och njuter
med slutna ögon.

Kan man njuta mer så säg!
Vad vore livet utan alla dessa
delikatesser som bara kan njutas på ett
speciellt sätt.

På just denna sköna plats
i storstades rus.
Vetekatten!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-02 08:21



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för din dikt fylld av livets sötma!
2015-07-08

  Lindha W Gustavsson
Sååå superbra berättat med ord om smakupplevelser - du är jätteduktig!
2015-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Låter gott...
2015-07-04

  louisegirl
Underbar livsnjutning och så fint förmedlat
2015-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att njuta av livets goda!
Tycker speciellt om det första stycket.
2015-07-03

  Palett
Härlig text om gommens njutning !!
2015-07-02

  Ronny Berk
smakfullt - i ord och bild !
2015-07-02

  Ronny Berk
smakfullt - i ord och bild !
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP