Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla undret

Lilla undret
Du föds ur mörkret
Ut till ljuset
In i en värld av hopp
Fylld av mörker
Du är ljuset
Du är mörkret
Undret du har valet
Vad du ska sända ut
Jag hoppas du ska stråla
Hela livet ut




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-02 09:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text! :)
2015-07-03

  louisegirl
Mycket fin text
Gillar!
2015-07-03

  mare VIP
Ett litet mirakel
ett litet liv
snart tar det
första kliv..
fin text!
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii