Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon

Ögonlock som öppnas

Fransar som böjs

Gryningen nu nalkas

Av dina ögons föjd

Tårar droppar som glas

Blå ögon i krasch

Dina vackra ögon

För evigt slutna

 

Kan man stoppa tidens timglas

Snälla säg att detta är en övergångsfas

Att du återvänder till mig en dag

 

 




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-18 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii