Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyven

Djävulen är stulen

Kidnappad och klyven

Delad i procent

Av en elak docent

Vetenskapligt han nu sprids

Och förpestar våra liv

Godheten måste ta till strid

Finns det någon docent

Som kan dela vår procent

Sprida kärlek helt magnificent

Smitta ondskan med kärleksrus

Så hela världen kan andas ut




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-25 09:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig agenda
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii