Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tanke

 

 

VARJE  sekund som passerar genom livet är en möjlighet till förändring

Möjligheterna väntar ... De är alltid HÄR och NU

Det enda det hänger på är DU

Är du redo för ett BESLUT

Så håll UT

Så kommer allt bli lättare TILLSLUT




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-28 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii