Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända blad

Kapitel efter kapitel

Sida för sida

Mot slutet det nu skrida

Ryggen är nu sänkt

Av allt som kom ur dig

Dags att stänga dig nu

Upp på hyllan och samla damm

Tills en dag du i sopnedkastet får bo

 

I minnet du nu finns

Långt begraven bild

Av vassa blad som skar

Hjärtat gick i tu

Orden delade mig

Dina känslor smittade

 

Vänder nu på stenar

Måste finna det som helar

Varje kapitel tillsammans

Krymte mig med detsamma

Finns det något kvar

Av den jag en gång va

 

Att ord kan såra så

Det måste jag förstå

Förlåta meningar som sas

Acceptera att det inte är jag

Alla behöver behandlas väl

Oavsett hur arg du nu är

 

 




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-11 06:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så bra.
2017-01-05

  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii