Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Tänk vad lätt livet kan vara om man inte gör det så förbaskat svårt!




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-26 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii