Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhetshunger

En hunger som sjunger bakom revben,
finns fängslad nånstans i mitt bröst.
Den hunger som väcks mitt i natten,
när jag tvingas att sakna din röst.
En ihärdig känsla uti kroppen,
samt en jagande, flackande blick.
Det lämnade du kvar djupt inom mig,
i samma stund som du gick.
Närhetshunger härjar fritt i mitt väsen,
jag saknar din väldoftande famn.
Vill lyssna till ditt hjärta intill mig,
höra det viska mitt namn.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-03 03:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint saknadsbeskrivet
2015-08-31

  Per "Läsaren" Sörqvist
Vackert!
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny